HTML

Kádár él

Kádár János nem az ember, hanem az idea. Az idea, amely azt üzeni, hogy még tulajdonképpen jól van ez így, hogy nem nagyobb erőfeszítés megkötni a kompromisszumot most, mint az az erő, amit a jövő megváltoztatásához kellene bevetni. Ez az idea velünk él, itt jár közöttünk, benne van hétköznapjainkban, életünkben. Valamilyen mértékben mi vagyunk. Megnézzük, hogy is zajlik mindez. Láttál valami hétköznapi kádárságot? Írjad meg itt: kadarel@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

7%

2008.03.25. 23:13 csészekávé

Különösebb magyarázatot nem igényel, minden benne van a táblában. Antal Dánielnél találtam egy háromhetes bejegyzésben. Érdekes módon ő nem emelte ki, hogy Kelet-Európában 65 év felett 7%, azaz hét kemény százalék a globalizációhoz pozitívan állók aránya. Kádár népe még vár! (a többi generációban jobbak vagyunk, azért egykét százalékos elmaradás ott is van például a Nyugat-Európai átlaghoz, hogy a ny-afrikai 75%ról (!!!) ne is beszéljünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kadarel.blog.hu/api/trackback/id/tr57396759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása